Kies een individueel of pro account

Of je nu persoonlijk wilt afvallen, een professional bent met een diëtistenpraktijk of misschien wel een (sport)school. Voedingswaardetabel heeft twee account keuzes die je kunnen helpen. Een individueel account welke puur voor jezelf bedoeld is, of een professional account waar je zelf leden mee kan toevoegen en online kan volgen en begeleiden, ideaal voor bijvoorbeeld diëtisten of (sport)scholen.

Individueel

Registreren individueel

Wil je online afvallen? Dan is een individueel VWT-Account een handig hulpmiddel om je doel te bereiken. Vul je voedingsdagboek, beweegdagboek en je gewicht in en bekijk je voortgang in handige grafieken. Filter productgroepen en maak je eigen overzicht.
Maak nu een gratis account aan.


Professional

Met een VWT-Account Pro heb je de mogelijkheid om zelf VWT-Accounts aan te maken en te beheren. Dit is gelimiteerd aan de hand van je abonnementskeuze. Je kunt online met de leden meekijken en recepten aanmaken. Vanaf €199,- per jaar (excl. btw). Beheer vanaf 75 leden per pro account.

VWT-Accounts informatie

Voedingswaardetabel biedt twee verschillende soorten accounts aan. Een account voor individueel gebruik. Deze kies je als je zelf online wilt afvallen. En wij bieden een account aan voor professionals. Denk hierbij aan diëtisten of (sport)scholen. Misschien wil je wel met je vriendinnen een eigen clubje starten, dan kan een professional account ook iets voor jou zijn!

Professional account

Met een VWT-Account Pro heb je de mogelijkheid om leden en beheerders (waarvan 1 de admin account is) aan te maken in je eigen omgeving. Elke beheerder kan onder zijn account leden aanmaken en deze ook online inzien. Je kunt tevens recepten met voedingswaarde overzicht maken zodat alle leden deze kunnen gebruiken. Elk aangemaakt account (beheerder of leden) is een volwaardig persoonlijk account onder beheer van de organisatie.

Er zijn drie keuzes uit pakketten, elk met hun eigen limieten. Zit je aan je limiet? Je kunt je pakketten dan ook uitbreiden met extra leden en beheerders. Er zijn drie soorten professional accounts:

 • Basic
  75 leden, 3 beheerders, €199,- per jaar excl. 21% btw.
 • Plus
  200 leden, 6 beheerders, €299,- per jaar excl. 21% btw.
 • Premium
  450 leden, 10 beheerders, €399,- per jaar excl. 21% btw.
Actie: tijdelijk gratis boek
Actie gratis boek ons voedsel

Actievoorwaarden gratis boek

 • Het gratis boek is geldig bij een Plus of Premium jaar abonnement (een basic abonnement is uitgesloten van deze actie).
 • Voedingswaardetabel kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het te laat ontvangen of lezen van de actie.
 • Voor acties met een gratis geschenk geldt maximaal 1 geschenk per klant.
 • Voedingswaardetabel is niet aansprakelijk voor eventuele inkomstenbelasting gevolgen van dit cadeau.
 • Boek wordt opgestuurd naar het adres welke wordt opgegeven in het VWT-Account Pro
 • Voedingswaardetabel is gerechtigd deze voorwaarden tussentijds te wijzigen en/of aan te vullen.
 • Het boek kan niet ingewisseld worden voor contant geld.
 • Bij tussentijds opzegging wordt het boek in rekening gebracht t.w.v. €44,99.

Individueel account

Met een individueel account heb je vele mogelijkhden om je VWT-Account te personaliseren. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen, maximum aantal kcal instellen of een dieetplan opstellen om zo naar je streefgewicht te gaan. Ben je bijvoorbeeld vegetarisch? Dan filter je de de vleesgroep uit in de opties, zo zie je geen vleesartikelen meer in je zoekresultaten. Je hebt ook de mogelijkheid om voedingswaarde colommen te filteren in de tabel. Zo kun je bijvoorbeeld water uitzetten en daar vitamine C laten tonen.

Sneller je voedingsdagboek invullen? Maak dan een menu aan, geef deze een naam en zet hier je dagelijkse voedingsmiddelen in. Deze kun je dan in een keer toevoegen aan je voedingsdagboek. Dit kan ook in je beweegdagboek door activiteiten programma's te maken. Mis je een product in de tabel? Geen probleem, je kunt zelf een product toevoegen aan de ledenlijst.

In je voedingsdagboek worden de voedingswaarde, vitamines en mineralen automatisch voor je opgeteld en weergegeven in een overzichtelijke tabel en in duidelijke grafieken.

Je kunt na je proefperiode kiezen uit verschillende abonnementsperioden om je account te verlengen. De actuele prijzen staan vermeld als je een VWT-Account wilt verlengen. Hoe langer de periode die je kiest, hoe goedkoper het wordt per maand. Een jaarabonnement is bijvoorbeeld per maand het goedkoopst. De volgende periodes zijn momenteel te kiezen:

 • Maand
  €6,- per maand €6,- incl. 21% btw.
 • Kwartaal
  €15,- per maand €5- incl. 21% btw.
 • Halfjaar
  €24,- per maand €4,- incl. 21% btw.
 • Jaar
  €36,- per maand €3,- incl. 21% btw.

Registreer je nu en ontdek alle mogelijkheden wat je met een VWT-Account kan doen.

 © Voedingswaardetabel.nl