Waarom registreren?

Met een Voedingswaardetabel Account (VWT-Account) krijg je toegang tot de vele mogelijkheden die de site nog meer te bieden heeft. Belangrijk daarbij is te weten dat het geheel anoniem blijft. Via Google Analytics is de site zo ingesteld dat persoonlijke gegevens nooit naar je IP-adres zijn te herleiden.

Welke mogelijkheden biedt een VWT-Account:

Krijg je met je huidige eetpatroon wel voldoende vitamines en mineralen binnen? Een belangrijke oorzaak voor een hoge bloeddruk is de zoutconsumptie, maar hoeveel zout krijg je eigenlijk dagelijks binnen. Met je VWT Account heb je nu de mogelijkheid een voedingsdagboek bij te houden die je precies vertelt welk percentage van de Aanvaardbare Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) je binnen krijgt.
Ook om een paar kilootjes af te vallen is dit samen met het beweegdagboek een geweldig instrument om je gewicht bij te houden. Middels dit programma kun je dan je eigen dieetplan maken.
Je kunt voedingsmiddelen met elkaar vergelijken, zodat je in een oogopslag kan zien welke gezonder zijn, meer kcal bevatten of juist veel van de onverzadigde vetzuren (‘gezonde vetten’).
Je kunt participeren in het marktonderzoek ‘Gevoels- en gezondheidswaarde van voedingsmiddelen’ door zelf in een rapportcijfer van 1 t/m 10 je mening te geven over een product. Je rapportcijfer wordt direct in de tabel verwerkt.

Om een account aan te maken vul je het formulier aan de rechterkant in met de juiste gegevens en volg daarna de stappen op die je per email ontvangt.

Voor de betaling wordt je doorgelinkt naar de beveiligde betaalpagina van je bank. Sluit je browser niet af tijdens de betaalprocedure. Wacht tot je weer terug bent op de voedingswaardetabelsite en je de melding krijgt dat de registratie voltooid is. De betaling en registratie is dan correct verwerkt.

Mijn gegevens

Naam *:
Geslacht *
Geboortedatum *
Email *
Wachtwoord *

Kies je abonnement

ABONNEMENTS PERIODE *:
BETAALWIJZE *:


Disclaimer en privacy *
Lees de Disclaimer en privacy

- Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
- Alle genoemde prijzen zijn in euro (€) en incl. 21% BTW.

Deel deze pagina

 © Voedingswaardetabel.nl