Verhuisd en op zoek naar een sportschool: 4 tips

Partnerbericht

Ben jij net verhuisd naar een hele nieuwe plek en ben je daarom naarstig op zoek naar een nieuwe sportschool? Dan kan het nieuwe aanbod nogal overweldigend zijn. Waar te beginnen? Lees deze tips snel even door en vindt de sportschool die helemaal bij jou past.

Zul je net zien: vlak voor de verhuizing lag jouw volle focus op gezond afvallen, gezond eten of dagelijks lekker bewegen, maar door alle stress en verhuis rompslomp zit je sportieve level even op een laag pitje. Was je net zo lekker bezig met die extra corona-kilo’s of snel gewicht verliezen en wil je dit nu niet verpesten? Ga dan niet bij de pakken neer zitten, maar ga gelijk proactief op zoek naar een nieuwe sportschool.

Goed inlezen

Een nieuwe sportschool heb je niet zomaar één-twee-drie gevonden. De sportscholen lijken tegenwoordig als paddestoelen uit de grond te schieten en zitten op vrijwel elke straathoek als je in een stad gaat wonen. Om niet in blinde paniek dicht te klappen, begin je je zoektocht daarom veilig vanaf de bank, al surfende, op het internet. Check op Maps welke sportscholen er in de buurt zijn en leg prijzen, sportschema’s en extra faciliteiten naast elkaar. Kijk of er bijvoorbeeld een sauna is, of dat ze je een koolhydraatarm dieet kunnen bieden als je dit zou willen. Welke sportscholen spreken jou dan gelijk aan.

Reviews zeggen alles

Enkele sportscholen gevonden? Dan zit de online speurtocht er nog niet op. Bekijk namelijk bij elke school de reviews die er over geschreven zijn. Hoeveel sterren krijgt een school? Op de website probeert elke sportschool zichzelf natuurlijk heel mooi te verkopen, maar met reviews tackle je deze hindernis en krijg je de échte informatie te zien. Vraag daarbij ook eens in de buurt rond. Waar sport je nieuwe buurman of -vrouw bijvoorbeeld?

Proeflessen

Met een shortlist van favoriete sportscholen op zak kun je eens gaan kijken of er proeflessen beschikbaar zijn. Vaak moet je bij een sportschool gelijk een abonnement voor een heel jaar nemen. Dan wil je natuurlijk wel hebben dat de sportschool aan al je wensen kan voldoen. Anders zit je met een abonnement waar je geen gebruik van gaat maken. Met een proefles kom je er écht achter of dit jouw sportplek is.

Overal een beetje

Zijn er meer geschikte sportscholen en kun je niet kiezen. Kijk dan of er in jouw stad een overkoepelend abonnement beschikbaar is, waarmee je op meerdere plekken kunt sporten. Zo kun je bij die ene school lekker boksen, maar ook die Crossfit-les volgen bij die andere school. Voor jou  wellicht het ideale compromis


Gepubliceerd: 30-08-2021

Meer nieuws

Reactie plaatsen

Naam:

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Log in en ben de eerste die kan reageren op dit nieuwsbericht.

 © Voedingswaardetabel.nl