Voel je je niet zo lekker? Deze voeding kan jou helpen!

Partnerbericht

De winterdagen zijn over het algemeen dagen waarop men minder lekker in zijn of haar vel zit. Dit heeft met name te maken met de kortere dagen. Doordat de zon vaak pas opkomt nadat onze werkdag is begonnen en alweer onder is voordat we vrij zijn, zien we ontzettend weinig daglicht. Hierdoor is de mens over het algemeen minder gelukkig. Dit komt doordat we zonlicht als aangenaam ervaren, maar ook omdat we simpelweg bepaalde vitaminen, die het zonlicht ons geeft, niet meer binnenkrijgen. Daarnaast is het over het algemeen kouder en is onze weerstand slechter in de wintermaanden. Gelukkig zijn er anno 2021 genoeg vormen van voeding die je over deze zware periode heen kunnen helpen! In deze blog vertellen we je dan ook meer over deze vormen van voeding.

Vitaminepillen

Vitaminepillen zijn inmiddels al decennia lang te krijgen en eigenlijk niet meer weg te denken uit de Nederlandse drogisten en supermarkten. Vitaminepillen zijn in allerlei verschillende samenstellingen te krijgen. Hierdoor kun je precies het tekort dat jij hebt, opvangen met een specifieke vitaminepil. Het nadeel van deze vitaminepillen is dat ze vaak veel te hoge gehaltes bevatten. Kijk maar eens op de inhoud van een doosje vitaminepillen dat bij je thuis ligt. Wanneer deze bijvoorbeeld vitamine D bevat, dan staat hier vaak achter dat één pil gemakkelijk meer dan 200% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid bevat. Hierdoor krijg je met het slikken van slechts één vitaminepil al meer vitamine binnen dan je eigenlijk in twee dagen zou moeten binnen krijgen.

Sappen

Waar we vroeger sappen met name kenden als producten van fruit, zien we anno 2021 ook steeds vaker groentesappen op de markt verschijnen. Deze sappen zijn ontzettend gezond en rijk aan voedingsstoffen. Deze groentesappen kunnen gebruikt worden als tussendoortje, maar kunnen ook gebruikt worden bij een detox kuur. Wanneer jij merkt dat je niet zo lekker in je vel zit, dan kun je zo’n sapkuur 5 dagen volgen. Na het volgen van een detox kuur zul je merken dat je lichaam veel gezonder aanvoelt. In deze sapkuur drink je iedere dag enkele groentesappen. De voedingsstoffen in deze groentesappen zorgen er onder andere voor dat er tal van afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd kunnen worden. Hoe minder afvalstoffen er in het lichaam zitten, des te beter jij je ook zult voelen!


Gepubliceerd: 27-10-2021

Meer nieuws

Reactie plaatsen

Naam:

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Log in en ben de eerste die kan reageren op dit nieuwsbericht.

 © Voedingswaardetabel.nl