Lekkere maaltijd cadeau doen, zonder inspanning in de keuken

Partnerbericht

"Hieperdepiep, hoera. Hieperdepiep, hoera. Hieperdepiep, hoera.” En de kaarsjes zijn uitgeblazen. De verjaardagstaart is in de Hollandse cultuur wel echt een hoogtepunt. Gevolgd door alle andere hapjes, kan er met zekerheid worden vastgesteld dat we een volk zijn met een lekkere trek. Niks maakt dan ook gelukkiger dan een gevulde maag. En dat is volkomen begrijpelijk. Het enige nadeel zijn de uren die er in de keuken moeten worden besteed. Toch kun je lekkers cadeau doen, zonder zelf in de keuken te hoeven staan.

Omdat er zo lekker genoten kan worden van een goede hap, is het ook altijd wel leuk om iets lekkers mee te nemen. Echter loop je alweer snel tegen de problemen aan dat er geen tijd is, en je niet zeker weet welk gerecht of toetje het best in de smaak zal vallen. Om de jarige dan toch van een lekkere hap te voorzien is een cadeaubon handig. Er zijn tegenwoordig namelijk genoeg cadeaubonnen waarmee je wat lekkers cadeau kan geven. Dat is toch net weer even wat anders dan een Bol.com of VVV cadeaukaart.

Cadeaubon voor eten

Er zijn verschillende cadeaubonnen die speciaal voor etenswaardigheden zijn. Zo heb je van – de welbekende – Thuisbezorgd, de Takeaway cadeaubon. Los van de zaligheid van dit presentje, komt de cadeaubon ook met andere voordelen.

Voordelen van de thuisbezorgd cadeaukaart

Als eerst kun je zelf kiezen hoe de kaart geleverd wordt: fysiek of digitaal. De digitale kaart wordt per email verzonden als PDF-bestand. De digitale cadeaukaart wordt geheel gepersonaliseerd. Er kan gekozen worden uit verschillende thema’s, zoals ‘gefeliciteerd’, ‘veel liefs’ of ‘romantisch’. Er kan ook heel gemakkelijk zelf een eigen thema opgemaakt worden. Naast de digitale kaart kan ook de digitale verpakking eenvoudig zelf gefabriceerd worden. Je kunt een eigen tekst schrijven voor op het label, kiezen uit 10 soorten cadeaupapier en 5 strikken. Als laatste kan er een persoonlijk bericht en een gezellig muziekje aan worden toegevoegd. Eenmaal ingevuld wordt het feestelijke geschenk direct per mail verzonden naar de ontvanger.

Daarnaast is de Thuisbezorgd coupon een makkelijk cadeau om, last minute, aan te schaffen. Vlak voordat je op de verjaardagsbestemming aankomt, kun je de cadeaukaart bestellen. De ontvanger heeft deze feestelijke kaart dan binnen een paar minuten in de mail.

Wat natuurlijk ook belangrijk is bij etenswaren is de houdbaarheid. De digitale Thuisbezorgd cadeaubon is negen maanden geldig vanaf het moment van uitgifte. Er kan dus flexibel gebruik gemaakt worden van de cadeaubon. Waar wel op gelet moet worden is de besteding. Het bedrag op de kaart dient in één keer te worden besteed. Met het grote aanbod aan luxe restaurants op Thuisbezorgd.nl zal dit niet voor veel problemen zorgen.

Als laatste, kan er met de Thuisbezorgd Cadeaubon eten besteld worden bij meer dan 6.000 restaurants in Nederland. Het aanbod aan eten is erg divers. Van heerlijke broodjes voor de lunch, tot aan smaakvolle Mediterrane schotels voor het diner. Met de ontvangen Thuisbezorgd Eten Cadeaubon kiest de ontvanger zijn/haar lievelingsgerechten uit, laat het eten bezorgen en wacht daarna op de deurbel. Een makkelijker, smakelijk cadeau is er niet.


Gepubliceerd: 06-02-2022

Meer nieuws

Reactie plaatsen

Naam:

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Log in en ben de eerste die kan reageren op dit nieuwsbericht.

 © Voedingswaardetabel.nl