De 3 voordelen van krimpzakken

Partnerbericht

Op de website van Brada vind je veel verschillende producten die je kunt kopen. Denk aan vacuümzakken, krimpzakken, plastic zakken of kunststof bakjes. Je vindt hier allerlei verschillende verpakkingen. Deze verpakkingen zijn niet alleen interessant voor professionele doeleinden, maar ook voor particulieren. Zoals ik al kort noemde, verkoopt Brada onder andere ook krimpzakken. Deze zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn deze krimpzakken verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten samenstellingen en formaten. In deze blog lees je alles over krimpzakken. Wat zijn krimpzakken en welke voordelen kunnen deze zakken jou bieden als professional of als particulier?

Wat zijn krimpzakken?

Voordat je meer leest over de voordelen van krimpzakken, is het eerst van belang dat je weet waar het over gaat. Met krimpzakken blijven bederfelijke waren, zoals voedsel, langer goed. Dit komt doordat krimpzakken ervoor zorgen dat de bederfelijke waren vacuüm verpakt worden. Door gebruik te maken van krimpzakken, wordt het plastic helemaal strakgetrokken rondom het desbetreffende product. Hierdoor blijft er minder zuurstof achter. Het effect hiervan is dat voedingsmiddelen een stuk minder snel bederven. Denk bijvoorbeeld aan vacuüm verpakkingen die je vaak ziet rondom vlees in een supermarkt.

Wat zijn de voordelen van krimpzakken?

Krimpzakken zijn veelzijdige producten, die niet alleen voor eten ingezet kunnen worden. Krimpzakken zijn ideaal voor alle producten die je langer goed wilt houden. Hieronder noem ik drie voordelen van krimpzakken.

#1 Vlees

Zoals ik al kort vertelde, worden krimpzakken veel gebruikt voor vlees. Dat is niet gek, want vlees is op zich niet heel erg lang houdbaar. Deze houdbaarheidsdatum wordt echter flink verhoogd door gebruik te maken van vacuümzakken. Dat is echter niet het enige voordeel. Bij vlees is er namelijk nog een extra voordeel: door het gebruik te maken van krimpzakken, voorkom je dat alle smaakvolle vloeistoffen uit het vlees trekken. Zo blijft het vlees heerlijk vers en verliest het geen verrukkelijke smaken.

#2 Productpresentatie

Ten tweede heb je ook producten die er van zichzelf goed uitzien. In dat geval kan het zonde zijn om dit product te bedekken door middel van een kartonnen verpakking of iets dergelijks. Een krimpzak-verpakking biedt voor dit fenomeen een oplossing! Je kunt door middel van een krimpzak het product op een aantrekkelijke manier presenteren. Dit komt doordat krimpzakken gemaakt zijn transparant plastic. Vooral bij vlees is dit ideaal. Klanten willen graag zien wat ze kopen. Dit kun je zien door gebruik te maken van krimpzakken. Zo weten klanten zeker dat ze waar krijgen voor hun geld.

#3 Ruimte en hygiëne

Laten we afsluiten met een 2-in-1 voordeel. Een krimpzak zorgt ervoor dat de omvang van de producten afneemt. Hierdoor bespaar je een hoop ruimte. Niet alleen de omvang is een voordeel, maar ook hygiëne speelt een aanzienlijke rol als het gaat om krimpzakken. Met een krimpzak kun je al je producten hygiënisch verpakken en vervoeren. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de klant. Klanten vinden hygiëne doorgaans erg belangrijk. Als je bij je klanten de indruk wekt dat je hygiënisch te werk gaat, zullen ze zeker nog een keer bij je terug komen.


Gepubliceerd: 26-09-2022

Reactie plaatsen

Naam:

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Log in en ben de eerste die kan reageren op dit nieuwsbericht.

 © Voedingswaardetabel.nl