De beste keukenmachines om in de gaten te houden voor Black Friday

Partnerbericht

De maand oktober is aangebroken en dat betekent dat Black Friday ook weer voor de deur staat! Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe keukenmachine? Dan is uitgerekend Black Friday de dag dat je deze machine met een leuke korting in huis kunt halen. Wat voorwerk doen is vooraf wel handig, omdat het op de dag zelf vaak in de winkel én online een ontzettende drukte is en het vaak voorkomt dat de keukenmachine die jij graag wil net voor je neus wordt weggekaapt. In dit artikel zetten wij de 5 populairste keukenmachines op een rijtje, zodat jij goed te werk kunt gaan wanneer de leukste koopjesdag van het jaar is aangebroken.

1. Philips Viva Collection

Vermoedelijk gaan er op Black Friday heel wat mensen op zoek naar deze specifieke keukenmachine. En dat is niet zomaar! Bij meerdere verkoopsites wordt deze keukenmachine aangeraden als één van de betere keukenmachines, en dan met name de HR7530 variant. Hij is makkelijk in gebruik, snijdt met zeer scherpe mesjes en is jouw uitkomst vooral voor het maken van soepjes en sauzen.

2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Keizerrood

De keukenmachines van KitchenAid zijn inmiddels een begrip geworden in de wereld van keukengereedschap. Zelfs als je vrijwel niet in de keuken staat, heb je vast weleens van dit merk gehoord. En niet zonder reden. Deze specifieke keukenmachine heeft een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en doet precies datgene wat er van wordt verlangd. Kun je echt niet wachten tot Black Friday om een lekkere korting te scoren? Dan kun je uiteraard ook alvast kijken bij keukenmachine aanbiedingen, om alvast goedkoop maar met kwaliteit aan de slag te gaan.

3. Bourgini Kitchen Chef Pro

Ben jij graag aan het bakken en wil je vooral een keukenmachine om beslag en mengsels mee te maken? Dan is de Bourgini Kitchen Chef Pro waarschijnlijk precies datgene wat je zoekt. De opzetstukken zijn zeer geschikt om deeg mee te mengen en zijn daarin ook ijzersterk. Je hoeft dus niet bang te zijn dat na een jaar lang goed doorbakken de opzetstukken verminderen in kwaliteit. Het is een lichtgewicht machine, die je dus makkelijk kunt verplaatsen in de keuken. Met 6 verschillende standen kun je veel variatie aanbrengen in datgene wat jij in de keukenmachine wil stoppen. Ook fijn aan deze keukenmachine is, dat je hem voor een zacht prijsje kunt halen en dus tijdens Black Friday nóg interessanter wordt.

4. SMEG SMF01

Het merk dat bekend is geworden door de Amerikaans-uitziende groteske koelkasten is ook geen kleine speler in het land der keukenapparatuur. Het SMEG model SMF01 springt er dit jaar uit door het unieke design, waar deze fabrikant om bekend staat, maar ook de veelzijdigheid. Zo zit er een spatdeksel op om spetters op je keukenblad te voorkomen en zijn er veel verschillende standjes. Met dit model heb je dus en ideale keukenmachine in huis waar je als beginner tot expert plezier van hebt.

5. Bosch MUM52120

Uiteraard mag het bekende keukenmerk Bosch niet ontbreken in dit lijstje. De leverancier van zoveel meer dan alleen keukenapparatuur weet als geen ander wat voor kwaliteiten een goedwerkende machine moet hebben. Dit model blinkt uit in veel facetten. Of je nu een soep wil gaan serveren, beslag wil maken om mee te bakken of sap wil centrifugeren, het levert het allemaal.


Gepubliceerd: 05-10-2022

Reactie plaatsen

Naam:

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Log in en ben de eerste die kan reageren op dit nieuwsbericht.

 © Voedingswaardetabel.nl