Gezonde kerstpakketten volop besteld voor 2022

Partnerbericht

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Dan heb je geluk! Het is namelijk goed mogelijk dat jij dit jaar verrast wordt met een feestelijk én gezond kerstpakket. Gezonde kerstpakketten zijn namelijk helemaal in en de vraag naar verantwoorde kerstpakketten blijft consistent groeien. Dat vertellen kerstpakketten experts van drie verschillende kerstpakketten groothandels ons. Ben jij benieuwd naar jouw kerstpakket voor 2022? Lees dan gauw verder!

Gezonde kerstpakketten met verantwoorde hapjes

Steeds meer bedrijven worden zich bewust van het belang van verantwoord ondernemen. Het is een spannende tijd waarin ondernemingen grote veranderingen doormaken. Zo vallen duurzaamheid, welzijn en liefdadigheid steeds vaker onder de waarden van een bedrijf. Als het aankomt op het welzijn van het personeel, staat gezond leven regelmatig in de belangstelling. Bedrijven vervangen ongezonde snacks door fruit en volkoren producten in hun kantines en geven hun werknemers soms zelfs een gratis abonnement op een sportschool of gratis sportartikelen.

En zo zijn er nog veel meer initiatieven vanuit organisaties om hun personeel te ondersteunen in het onderhouden van een gezonde levensstijl. Maar met kerst kunnen deze projecten om zeep geholpen worden door het uitdelen van kerstpakketten vol snoep, chips en bier. Daarom kiezen steeds meer bedrijven elk jaar voor een gezond kerstpakket, aldus Bob van Kerstpakket Online. “Ons best verkochte kerstpakket is nog steeds het traditionele kerstpakket. Maar de vraag naar gezonde kerstpakketten stijgt jaarlijks.”

Een gezond kerstpakket bevat vaak gezonde alternatieven voor favoriete kersthapjes. Hierbij kun je denken aan verse noten of groentechips, vruchtendrankjes, vers fruit, soep en pesto.

Goede voornemens: sportieve kerstpakketten

Tegenwoordig hoeven werkgevers niet meer te kiezen uit verschillende kerstpakketten met pasteitjes en wijn. Van halal kerstpakketten tot wellness kerstpakketten, alles is mogelijk. Zo kunnen ondernemers bijvoorbeeld sportieve kerstpakketten aanschaffen voor hun medewerkers. Joke van Kerstpakketten Tip vertelt ons dat sportieve kerstpakketten redelijk recent zijn toegevoegd aan het aanbod. “Wij merkten dat de vraag naar verantwoorde en gezonde kerstpakketten steeg. Daarom gingen wij op zoek naar kerstpakketten die zowel aan die vraag voldeden als uniek waren. Vandaag de dag bieden wij, net als vele andere kerstpakketten groothandels, een divers assortiment aan sportieve kerstpakketten aan.”

Wij zagen kerstpakketten met sportartikelen voorbij komen bij een groot aantal kerstpakketten aanbieders. Het lijkt er dan ook op dat dit idee positief wordt opgepakt door bedrijven. Sportieve kerstpakketten, kun je tegenwoordig in allerlei soorten en maten kopen. Kerstpakketten die wij bijzonder vonden, waren pakketten met sportbidons, sporthorloges, tafeltennissets en zelfs dartborden.

Weet wat je eet: tuinieren en koken met kerstpakketten

Weet wat je eet: het is een belangrijk thema in onze maatschappij. Het is dan ook niet gek dat kerstpakketten experts ook rondom dit thema kerstpakketten hebben ontworpen. Deze unieke kerstpakketten zijn op te delen in twee categorieën: tuinieren en koken. Tuinieren kerstpakketten bevatten vaak hulpmiddelen, zoals tuinhandschoenen, gieters en potten. Ook de zaadjes zijn uiteraard inbegrepen, alsmede handboeken of kookboeken. Koken kerstpakketten zitten vol met heerlijke ingrediënten, volledige kook- of bakpakketten en uiteraard ook kookboeken.

“Wij proberen altijd te innoveren en ons assortiment van kerstpakketten te vernieuwen”, vertelt Kimberley van Kerstpakketten Pro, “Daarom stellen wij lekkere en gezonde kookpakketten en bakpakketten samen waarmee de ontvangers zelf een heerlijke kerstmaaltijd kunnen klaar maken.” Ook andere kerstpakketten leveranciers bieden tal van verschillende pakketten aan voor koken en tuinieren.

Zoals je kunt zien, zijn er ontzettend veel leuke en gezonde kerstpakketten waaruit bedrijven kunnen kiezen. Het is natuurlijk nog een verrassing welk kerstpakket jij in december in ontvangst zal mogen nemen. Maar met dit bijzondere aanbod zal elk gezond kerstpakket een groot succes zijn!


Gepubliceerd: 31-10-2022

Meer nieuws

Reactie plaatsen

Naam:

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Log in en ben de eerste die kan reageren op dit nieuwsbericht.

 © Voedingswaardetabel.nl