Ontdek Beimer Meat: kwaliteit en ambacht sinds 1957

Partnerbericht

In de wereld van vleesproductie en -levering neemt Beimer Meat een unieke plaats in. Sinds de oprichting van het familiebedrijf in 1957 door de familie Beimer, heeft het zich ontwikkeld van een lokale slachterij tot een vooraanstaand vleesproductiebedrijf in Enschede. Met de broers Wim en Joost Beimer aan het roer zet de onderneming de familietraditie voort, waarbij vakmanschap, kwaliteit en een diepe liefde voor vlees centraal staan.

Familietrots en ambachtelijke delicatessen

Het verhaal van Beimer Meat is er een van passie, toewijding en innovatie. Als vleesliefhebbers in hart en nieren transformeert het team elke dag vlees tot ambachtelijke delicatessen. Dit wordt gedaan in hun eigen vleesproductiebedrijf in Enschede, waar een verantwoorde verwerking van vlees hoog in het vaandel staat. De kwaliteit van hun producten spreekt boekdelen: elk stuk vlees weerspiegelt de hoge standaard die Beimer Meat stelt.

Groei en uitbreiding

De coronapandemie heeft het bedrijf voor uitdagingen gesteld, maar ook tot creatief ondernemerschap aangespoord. Het resultaat was een succesvolle uitrol van 'vleeslijsten' onder het personeel, gericht op luxe vleesproducten. Dit initiatief leidde tot de opening van de eerste consumenten- en horecawinkel in Enschede in juni 2020. De positieve ontvangst inspireerde de opening van nog twee winkels in Leeuwarden en Arnhem, waarmee Beimer Meat zijn bereik en toegankelijkheid voor vleesliefhebbers in Nederland verder vergrootte.

Lekker betaalbaar: een belofte waargemaakt

Beimer Meat staat voor transparantie en directe relaties met geauditeerde boeren en gecertificeerde slachterijen. Dit stelt het bedrijf in staat om als een korte schakel in de keten op te treden en zijn belofte van 'lekker betaalbaar' vlees waar te maken. Het onderscheidt zich door bewust ondernemen, met een sterke focus op dierenwelzijn. Het vlees, afkomstig van runderen uit heel Europa, is niet alleen een product van kwaliteit maar ook van ethische overwegingen.

Beter Leven Keurmerk en Kwaliteitscontrole

Met het drie sterren Beter Leven keurmerk in de fabriek benadrukt Beimer Meat zijn toewijding aan dierenwelzijn. Dit keurmerk, het hoogst haalbare in zijn categorie, waarborgt een zo prettig mogelijk leefklimaat voor de dieren. Daarnaast beschikt Beimer Meat over een deskundige kwaliteitsdienst, die met extra controles in zowel het productiebedrijf als de winkels de superieure kwaliteit van hun producten garandeert.

Beimer Meat belichaamt de essentie van kwalitatief hoogwaardig vlees, ambachtelijke productie en een bewuste benadering van vleesconsumptie. Het bedrijf, geworteld in een rijke familiegeschiedenis, blijft innoveren en groeien, terwijl het de waarden die aan de basis liggen van zijn oprichting trouw blijft. Voor consumenten die waarde hechten aan smaak, kwaliteit en ethische overwegingen, is Beimer Meat de ideale keuze. Door de jaren heen heeft Beimer Meat bewezen meer te zijn dan een merk; het is een testament van de liefde voor vlees, vakmanschap en duurzaamheid.


Gepubliceerd: 07-02-2024

Meer nieuws

Reactie plaatsen

Naam:

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Log in en ben de eerste die kan reageren op dit nieuwsbericht.

 © Voedingswaardetabel.nl