Wil jij stralend de zomer door? Lees deze 3 tips

Partnerbericht

De zomer is in volle gang en daar worden de meeste mensen gelukkig van. Lekker op vakantie, veel vrije tijd en natuurlijk: mooi weer. Maar waar sommigen uitkijken naar de zomer is het voor anderen helemaal niet zo’n hele leuke periode. Je merkt dat voornamelijk vrouwen in de zomer onzeker worden. Denk aan het lichaam, huid of die ene plek op hun arm. Maar dat is helemaal nergens voor nodig, iedereen is mooi zoals hij/zij is. En om deze zomer van binnen en buiten te kunnen stralen, hebben wij 3 tips op een rijtje gezet.

1. Gezond op vakantie

Je kent het wel, tijdens je vakantie elke dag eten waar je zin in hebt. Je gaat immers toch elke dag uit eten. Maar na de vakantie denk je, had ik dat toch maar niet gedaan. Daarom is het van groot belang om ook tijdens de vakantie eens een gezondere maaltijd te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een vers visje, dit zitten boordevol eiwit, gezonde vetten, vitamine B12, vitamine B6, jodium, fosfor en seleen. Ook is een vegetarische optie altijd goed, je kunt nooit genoeg groenten eten. Vaak krijg je bij een hoofdgerecht op vakantie altijd wel een bijgerecht met sla (naast de frietjes natuurlijk). Waar die normaal altijd blijft staan, kan het echt geen kwaad om je daar een keer aan te wagen en deze helemaal op te eten. Alle kleine beetjes helpen!

2. Tijd om te relaxen

Ontspannen doet wonderen met de mens, dus ook voor jou. Neem eens de tijd om jezelf heerlijk te verwennen. Dit kan buitenshuis, door bijvoorbeeld een massage te nemen in een wellness centrum, maar ook door thuis een opblaasbaar bubbelbad of hottub te plaatsen. Dan heb je iedere dag je spa thuis; hoe fijn kun je het hebben? Bovendien brengt het ook nog eens veel gezondheidsvoordelen met zich mee. In een hottub ontsnap je van de dagelijkse stress, want het warme water zorgt ervoor dat je stresshormoon afneemt. Bij een bubbelbad zorgen de sterke waterstralen ervoor dat het spier- en gewrichtspijnen verlicht. Goed als je veel last van spierpijn hebt.

3. Denk aan je huid

Het is maar al te belangrijk dat jij je huid in de zomer beschermt tegen UV-stralen. Afhankelijk van je huidtype kun je al binnen een halfuur huidschade oplopen, en dat is zeker niet wenselijk. Daarnaast is het zo dat de meeste mensen zich alleen maar gaan insmeren, als ze bewust in de zon gaan liggen. Maar als jij op de fiets naar stad gaat, wordt je huid ook aan de zon blootgesteld.

Ook is het fijn om een zogeheten ‘skincare routine’ te hebben. Daar ga je gegarandeerd van stralen. Je hebt allemaal fijne crèmes, huidboosters en -maskers waar jij jezelf elke ochtend mee kan verwennen. In veel van die crèmes zit vitamine C en andere vitamines. En dat is goed voor je huid.

Ben jij er klaar voor om jezelf deze zomer te laten stralen? Gebruik dan bovenstaande tips.


Gepubliceerd: 15-09-2021

Meer nieuws

Reactie plaatsen

Naam:

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Log in en ben de eerste die kan reageren op dit nieuwsbericht.

 © Voedingswaardetabel.nl