Bak- en braadlap

Portie:
125 gram
Latijnse naam:
-
Bak- en braadlap Bak- en braadlap

Voedingswaarde bak- en braadlap

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van bak- en braadlap. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor bak- en braadlap worden in 100 gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. Dit kan je doen door de schuifbalk te bewegen. Een portie bak- en braadlap komt overeen met 125 gram.

Voedingsmiddel
Weergave per 125 gram
-1 g.
+1 g.

Algemeen

Gevoelswaarde:
6,8
Gezondheidswaarde:
-
Productgroep:

 

Energie

Energie (kcal)
138 kcal
Energie (kJoule)
576 kJoule

 

Voedingswaarde

Water
92,9 g
Eiwit
28,3 g
Vet
2,6 g
   Verzadigd vet
1,0 g
   Enkelvoudig onv. vet
0,9 g
   Meervoudig onv. vet
0,1 g
   Transvet
- g
Cholesterol
75,0 mg
Koolhydraten
0,0 g
   Waarvan suikers
0,0 g
   Polysachariden
- g
Voedingsvezels
0,0 g

 

Je bent niet aangemeld. Om gebruik te kunnen maken van alle informatie die de site Voedingswaardetabel.nl biedt, moet je een account hebben. Meld je aan voor een account.

Aanmelden | Registreren | Waarom blur

Vitamines

Vitamine A (Retinol)
0,00 mg
Vitamine B1 (Thiamine)
0,05 mg
Vitamine B2 (Riboflavine)
0,08 mg
Vitamine B3 (Niacine)
- mg
Vitamine B6 (Pyridoxine)
0,25 mg
Vitamine B11 (Foliumzuur)
6 µg
Vitamine B12 (Cobalamine)
2,00 µg
Vitamine C (Ascorbinezuur)
0,0 mg
Vitamine D (Calcifine)
0,1 µg
Vitamine E (Tocoferol)
- mg
Vitamine K (Fylochinon)
- µg

 

Mineralen

Natrium (Na)
75 mg
Kalium (K)
438 mg
Calcium (Ca)
12,5 mg
Fosfor (P)
225,0 mg
IJzer (Fe)
2,0 mg
Magnesium (Mg)
31,25 mg
Koper (Cu)
0,06 mg
Zink (Zn)
4,25 mg
Seleen (Se)
- µg
Jodium (I)
- µg
Mangaan (Mn)
- mg

Aanvullende informatie over Bak- en braadlap

Baklapjes zijn vrij mals en daardoor uiterst geschikt om te bakken.

Afhankelijk van de kwaliteit worden baklappen gaar of ten dele gaar gebakken.

ADH en PRAL-waarde

Bekijk hoeveel suiker en vet in bak- en braadlap zit per portie ten opzichte van de ADH van een volwassen persoon.

Suiker (0% van de ADH)

Vet (3% van de ADH)

PRAL-waarde

+12,0

Wat moet ik doen om (125 gram) bak- en braadlap te verbranden? *

Zitten, tv kijken100
Fietsen (15 km/uur)20
Wandelen (5 km/uur)24
Hardlopen (11 km / uur)10
Paardrijden28
Voetbal15
Stofzuigen44
Strijken48
Wassen55
* Tijden zijn berekend met een gewicht van 75,0 kilogram.

Meest bekeken voedingsmiddelen uit de productgroep vlees

energie
energie
water
eiwit
koolhydraten
suikers
vet
verzadigd vet
enkelvoudig onverzadigd vet
meervoudig onverzadigd vet
cholesterol
voedingsvezels
gevoelswaarde
gezondheidswaarde
Eenheid per portie
kcal
kJ
g
g
g
g
g
g
g
g
mg
g
100
420
75,3
22,8
0,0
0,0
0,9
0,2
0,2
0,2
45,0
0,0
7,9
7,5Kippenborst, kipfiletKippenborst, kipfilet
157
658
65,0
30,0
0,0
0,0
4,0
1,5
1,0
0,7
35,0
0,0
7,9
7,3
127
534
71,7
23,8
0,0
0,0
3,5
0,7
0,0
0,7
55,5
0,0
7,6
6,9
209
878
64,5
19,1
0,8
0,0
14,6
7,4
6,5
0,5
67,8
0,0
7,4
6,5
103
435
76,1
20,6
0,0
0,0
2,3
0,7
0,6
0,5
74,0
0,0
6,7
6,4
138
581
72,2
20,5
0,0
0,0
6,3
1,6
2,5
1,0
20,0
0,0
7,0
6,9
252
1059
60,9
17,5
0,0
0,0
20,6
8,2
10,5
1,0
62,9
0,0
5,9
5,0
141
592
71,2
21,8
0,0
0,0
6,0
1,7
2,0
1,3
60,0
0,0
6,7
6,9Kalkoen, gemiddeldKalkoen, gemiddeld
127
533
72,8
21,8
0,0
0,0
4,4
1,9
1,8
0,0
50,0
0,0
7,3
6,9
165
694
69,8
19,3
0,0
0,0
9,9
2,5
3,9
1,5
80,0
0,0
6,3
5,4

 

 © Voedingswaardetabel.nl