Bak- en braadlap

Bak- en braadlap

Portie:
125 gram
Latijnse naam:
-

 

Weergave per 125 gram

Algemeen

Gevoelswaarde:
6,8
Gezondheidswaarde:
6,4
Productgroep:

 

Energie

Energie (kcal)
138 kcal
Energie (kJoule)
576 kJoule

 

Voedingswaarde

Water
92,9 g
Eiwit
28,3 g
Vet
2,6 g
   Waarvan verzadigd vet
1,0 g
   Waarvan enkelvoudig onverzadigd vet
0,9 g
   Waarvan meervoudig onverzadigd vet
0,1 g
Cholesterol
75,0 mg
Koolhydraten
0,0 g
   Waarvan suikers
0,0 g
Voedingsvezels
0,0 g

 

Je bent niet aangemeld. Om gebruik te kunnen maken van alle informatie die de site Voedingswaardetabel.nl biedt, moet je een account hebben. Meld je aan voor een account.

Aanmelden | Registreren | Waarom blur

Vitamines

Vitamine A (Retinol)
0,00 mg
Vitamine B1 (Thiamine)
0,05 mg
Vitamine b2 (Riboflavine)
0,08 mg
Vitamine B6 (Pyridoxine)
0,25 mg
Vitamine B11 (Foliumzuur)
6 µg
Vitamine B12 (Cobalamine)
2,00 µg
Vitamine C (Ascorbinezuur)
0,0 mg
Vitamine D (Calcifine)
0,1 µg

 

Mineralen

Natrium (Na)
75 mg
Kalium (K)
438 mg
Calcium (Ca)
12,5 mg
Fosfor (P)
225,0 mg
IJzer (Fe)
2,0 mg
Magnesium (Mg)
31,25 mg
Koper (Cu)
0,06 mg
Zink (Zn)
4,25 mg

Voedingswaarde bak- en braadlap

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van bak- en braadlap. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor bak- en braadlap worden in 100 gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. Dit kan je doen door onderstaande schuifbalk te bewegen. Een portie bak- en braadlap komt overeen met 125 gram.

Bekijk hoeveel suiker en vet in bak- en braadlap zit per portie ten opzichte van de ADH van een volwassen persoon.

Suiker (0% van de ADH)

Vet (3% van de ADH)

PRAL-waarde

+12,0

 

Aanvullende informatie over Bak- en braadlap

Baklapjes zijn vrij mals en daardoor uiterst geschikt om te bakken.

Afhankelijk van de kwaliteit worden baklappen gaar of ten dele gaar gebakken.

Meest bekeken voedingsmiddelen uit de productgroep vlees

Kcal
Kjoule
Eenheid per portie
kcal
kJ
prodFeeling
prodHealty
125
525
7,9
7,5Kippenborst, kipfiletKippenborst, kipfilet
196
823
7,9
7,3
191
801
7,6
6,9
314
1317
7,4
6,5
129
544
6,7
6,4
173
726
7,0
6,9
378
1589
5,9
5,0
176
740
6,7
6,9Kalkoen, gemiddeldKalkoen, gemiddeld
206
868
6,3
5,4
127
533
7,3
6,9

Wat moet ik doen om (125 gram) bak- en braadlap te verbranden? *

Zitten, tv kijken100
Fietsen (15 km/uur)20
Wandelen (5 km/uur)24
Hardlopen (11 km / uur)10
Paardrijden28
Voetbal15
Stofzuigen44
Strijken48
Wassen55
* Tijden zijn berekend met een gewicht van 75,0 kilogram.
 © Voedingswaardetabel.nl