Entrecôte, kalf bereid

Portie:
125 gram
Latijnse naam:
-
Entrecôte, kalf bereid Entrecôte, kalf bereid

Voedingswaarde entrecôte, kalf bereid

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van entrecôte, kalf bereid. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor entrecôte, kalf bereid worden in 100 gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. Dit kan je doen door de schuifbalk te bewegen. Een portie entrecôte, kalf bereid komt overeen met 125 gram.

Voedingsmiddel
Weergave per 125 gram
-1 g.
+1 g.

Algemeen

Gevoelswaarde:
6,1
Gezondheidswaarde:
-
Productgroep:

 

Energie

Energie (kcal)
249 kcal
Energie (kJoule)
1046 kJoule

 

Voedingswaarde

Water
76,9 g
Eiwit
33,1 g
Vet
12,5 g
   Verzadigd vet
4,8 g
   Enkelvoudig onv. vet
4,4 g
   Meervoudig onv. vet
0,9 g
   Transvet
- g
Cholesterol
93,8 mg
Koolhydraten
1,3 g
   Waarvan suikers
0,0 g
   Polysachariden
- g
Voedingsvezels
0,0 g

 

Je bent niet aangemeld. Om gebruik te kunnen maken van alle informatie die de site Voedingswaardetabel.nl biedt, moet je een account hebben. Meld je aan voor een account.

Aanmelden | Registreren | Waarom blur

Vitamines

Vitamine A (Retinol)
0,03 mg
Vitamine B1 (Thiamine)
0,05 mg
Vitamine B2 (Riboflavine)
0,25 mg
Vitamine B3 (Niacine)
- mg
Vitamine B6 (Pyridoxine)
0,38 mg
Vitamine B11 (Foliumzuur)
4 µg
Vitamine B12 (Cobalamine)
3,75 µg
Vitamine C (Ascorbinezuur)
0,0 mg
Vitamine D (Calcifine)
0,9 µg
Vitamine E (Tocoferol)
- mg
Vitamine K (Fylochinon)
- µg

 

Mineralen

Natrium (Na)
188 mg
Kalium (K)
438 mg
Calcium (Ca)
12,5 mg
Fosfor (P)
225,0 mg
IJzer (Fe)
1,9 mg
Magnesium (Mg)
25,00 mg
Koper (Cu)
0,08 mg
Zink (Zn)
6,25 mg
Seleen (Se)
- µg
Jodium (I)
- µg
Mangaan (Mn)
- mg

ADH en PRAL-waarde

Bekijk hoeveel suiker en vet in entrecôte, kalf bereid zit per portie ten opzichte van de ADH van een volwassen persoon.

Suiker (0% van de ADH)

Vet (14% van de ADH)

PRAL-waarde

+14,6

Wat moet ik doen om (125 gram) entrecôte, kalf bereid te verbranden? *

Zitten, tv kijken181
Fietsen (15 km/uur)36
Wandelen (5 km/uur)44
Hardlopen (11 km / uur)17
Paardrijden50
Voetbal27
Stofzuigen80
Strijken87
Wassen100
* Tijden zijn berekend met een gewicht van 75,0 kilogram.

Meest bekeken voedingsmiddelen uit de productgroep vlees

energie
energie
water
eiwit
koolhydraten
suikers
vet
verzadigd vet
enkelvoudig onverzadigd vet
meervoudig onverzadigd vet
cholesterol
voedingsvezels
gevoelswaarde
gezondheidswaarde
Eenheid per portie
kcal
kJ
g
g
g
g
g
g
g
g
mg
g
100
420
75,3
22,8
0,0
0,0
0,9
0,2
0,2
0,2
45,0
0,0
7,9
7,5Kippenborst, kipfiletKippenborst, kipfilet
157
658
65,0
30,0
0,0
0,0
4,0
1,5
1,0
0,7
35,0
0,0
7,9
7,3
127
534
71,7
23,8
0,0
0,0
3,5
0,7
0,0
0,7
55,5
0,0
7,6
6,9
209
878
64,5
19,1
0,8
0,0
14,6
7,4
6,5
0,5
67,8
0,0
7,4
6,5
103
435
76,1
20,6
0,0
0,0
2,3
0,7
0,6
0,5
74,0
0,0
6,7
6,4
138
581
72,2
20,5
0,0
0,0
6,3
1,6
2,5
1,0
20,0
0,0
7,0
6,9
252
1059
60,9
17,5
0,0
0,0
20,6
8,2
10,5
1,0
62,9
0,0
5,9
5,0
141
592
71,2
21,8
0,0
0,0
6,0
1,7
2,0
1,3
60,0
0,0
6,7
6,9Kalkoen, gemiddeldKalkoen, gemiddeld
127
533
72,8
21,8
0,0
0,0
4,4
1,9
1,8
0,0
50,0
0,0
7,3
6,9
165
694
69,8
19,3
0,0
0,0
9,9
2,5
3,9
1,5
80,0
0,0
6,3
5,4

 

 © Voedingswaardetabel.nl