Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van andijvie, rauw. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor andijvie, rauw worden in 100 gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. Dit kan je doen door de schuifbalk te bewegen. Een portie andijvie, rauw komt overeen met 200 gram.
Je bent niet aangemeld. Om gebruik te kunnen maken van alle informatie die de site Voedingswaardetabel.nl biedt, moet je een account hebben. Meld je aan voor een account.
Aanmelden | Registreren | Waarom blur
Andijvie is vrijwel het gehele jaar verkrijgbaar. De grootste aanvoer is echter in de maanden mei, juni, juli, augustus en oktober. In de wintermaanden en in het vroege voorjaar komt de andijvie uit de kassen, deze andijvie is veel zachter dan van de koude grond (kortere kooktijd). Verse andijvie ziet er fris geel-groen uit en heeft geen bruine vlekken op de buitenste bladeren. Andijvie, niet verpakt, kan een paar dagen in de groentelade van de koelkast bewaard worden.
Bekijk hoeveel suiker en vet in andijvie, rauw zit per 100 gram ten opzichte van de ADH van een volwassen persoon.