Meld je aan of registreer een account op Voedingswaardetabel.nl om alle uitgebreide funties te gebruiken.
Aanmelden Registreren
Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van bladerdeeg, algemeen. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor bladerdeeg, algemeen worden in 100 gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. Dit kan je doen door de schuifbalk te bewegen. Een portie bladerdeeg, algemeen komt overeen met 45 gram.
De meeste bladerdeegsoorten worden niet gemaakt van echte boter. In bladerdeeg zitten hoofdzakelijk plantaardige vetten (palmvet/olie en raapzaadolie). Deze bevatten zelf geen cholesterol (vandaar de 0,00), maar dit soort verzadigde vetten en oliën kunnen wel het het slechte cholesterol in je lichaam verhogen.
Bekijk hoeveel suiker en vet in bladerdeeg, algemeen zit per 100 gram ten opzichte van de ADH van een volwassen persoon.