Bladerdeeg, algemeen

Bladerdeeg, algemeen

Portie:
45 gram
Latijnse naam:
-

 

Weergave per 100 gram

Algemeen

Gevoelswaarde:
6,8
Gezondheidswaarde:
4,3

 

Energie

Energie (kcal)
380 kcal
Energie (kJoule)
1591 kJoule

 

Voedingswaarde

Water
31,8 g
Eiwit
5,5 g
Vet
23,0 g
   Waarvan verzadigd vet
10,2 g
   Waarvan enkelvoudig onverzadigd vet
6,9 g
   Waarvan meervoudig onverzadigd vet
1,9 g
Cholesterol
0,0 mg
Koolhydraten
37,5 g
   Waarvan suikers
4,2 g
Voedingsvezels
1,2 g

 

Je bent niet aangemeld. Om gebruik te kunnen maken van alle informatie die de site Voedingswaardetabel.nl biedt, moet je een account hebben. Meld je aan voor een account.

Aanmelden | Registreren | Waarom blur

Vitamines

Vitamine A (Retinol)
0,10 mg
Vitamine B1 (Thiamine)
0,30 mg
Vitamine b2 (Riboflavine)
0,30 mg
Vitamine B6 (Pyridoxine)
0,10 mg
Vitamine B11 (Foliumzuur)
5 µg
Vitamine B12 (Cobalamine)
0,00 µg
Vitamine C (Ascorbinezuur)
0,0 mg
Vitamine D (Calcifine)
0,5 µg

 

Mineralen

Natrium (Na)
350 mg
Kalium (K)
85 mg
Calcium (Ca)
10,0 mg
Fosfor (P)
60,0 mg
IJzer (Fe)
0,3 mg
Magnesium (Mg)
4,00 mg
Koper (Cu)
0,00 mg
Zink (Zn)
0,20 mg

Voedingswaarde bladerdeeg, algemeen

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van bladerdeeg, algemeen. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor bladerdeeg, algemeen worden in 100 gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. Dit kan je doen door onderstaande schuifbalk te bewegen. Een portie bladerdeeg, algemeen komt overeen met 45 gram.

Bekijk hoeveel suiker en vet in bladerdeeg, algemeen zit per 100 gram ten opzichte van de ADH van een volwassen persoon.

Suiker (5% van de ADH)

Vet (26% van de ADH)

PRAL-waarde

+2,9

 

Aanvullende informatie over Bladerdeeg, algemeen

De meeste bladerdeegsoorten worden niet gemaakt van echte boter. In bladerdeeg zitten hoofdzakelijk plantaardige vetten (palmvet/olie en raapzaadolie). Deze bevatten zelf geen cholesterol (vandaar de 0,00), maar dit soort verzadigde vetten en oliën kunnen wel het het slechte cholesterol in je lichaam verhogen.

Meest bekeken voedingsmiddelen uit de productgroep brood en broodproducten

Kcal
Kjoule
Eenheid per 100 g
kcal
kJ
prodFeeling
prodHealty
256
1076
8,7
8,7Brood, bruinBrood, bruin
246
1033
8,5
8,7
374
1568
6,5
7,5
283
1184
6,0
5,1
262
1099
8,4
8,8
478
2003
6,8
4,4
255
1070
5,8
4,7
299
1254
7,3
6,3Pistolet, gem.Pistolet, gem.
423
1772
6,7
2,8
206
864
6,5
7,1

Wat moet ik doen om (45 gram) bladerdeeg, algemeen te verbranden? *

Zitten, tv kijken124
Fietsen (15 km/uur)25
Wandelen (5 km/uur)30
Hardlopen (11 km / uur)12
Paardrijden34
Voetbal18
Stofzuigen55
Strijken59
Wassen68
* Tijden zijn berekend met een gewicht van 75,0 kilogram.
 © Voedingswaardetabel.nl