Varkensvlees, spier, algemeen

Varkensvlees, spier, algemeen

Portie:
125 gram
Latijnse naam:
-

 

Weergave per 125 gram

Algemeen

Gevoelswaarde:
5,0
Gezondheidswaarde:
4,2
Productgroep:

 

Energie

Energie (kcal)
139 kcal
Energie (kJoule)
585 kJoule

 

Voedingswaarde

Water
93,8 g
Eiwit
26,3 g
Vet
3,8 g
   Waarvan verzadigd vet
1,4 g
   Waarvan enkelvoudig onverzadigd vet
1,4 g
   Waarvan meervoudig onverzadigd vet
0,6 g
Cholesterol
50,0 mg
Koolhydraten
0,0 g
   Waarvan suikers
0,0 g
Voedingsvezels
0,0 g

 

Je bent niet aangemeld. Om gebruik te kunnen maken van alle informatie die de site Voedingswaardetabel.nl biedt, moet je een account hebben. Meld je aan voor een account.

Aanmelden | Registreren | Waarom blur

Vitamines

Vitamine A (Retinol)
0,01 mg
Vitamine B1 (Thiamine)
1,13 mg
Vitamine b2 (Riboflavine)
0,31 mg
Vitamine B6 (Pyridoxine)
0,63 mg
Vitamine B11 (Foliumzuur)
5 µg
Vitamine B12 (Cobalamine)
0,63 µg
Vitamine C (Ascorbinezuur)
0,0 mg
Vitamine D (Calcifine)
0,5 µg

 

Mineralen

Natrium (Na)
63 mg
Kalium (K)
500 mg
Calcium (Ca)
6,3 mg
Fosfor (P)
250,0 mg
IJzer (Fe)
1,3 mg
Magnesium (Mg)
31,25 mg
Koper (Cu)
0,06 mg
Zink (Zn)
2,50 mg

Voedingswaarde varkensvlees, spier, algemeen

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van varkensvlees, spier, algemeen. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor varkensvlees, spier, algemeen worden in 100 gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. Dit kan je doen door onderstaande schuifbalk te bewegen. Een portie varkensvlees, spier, algemeen komt overeen met 125 gram.

Bekijk hoeveel suiker en vet in varkensvlees, spier, algemeen zit per portie ten opzichte van de ADH van een volwassen persoon.

Suiker (0% van de ADH)

Vet (4% van de ADH)

PRAL-waarde

+10,7

Meest bekeken voedingsmiddelen uit de productgroep vlees

Kcal
Kjoule
Eenheid per portie
kcal
kJ
prodFeeling
prodHealty
125
525
7,9
7,5Kippenborst, kipfiletKippenborst, kipfilet
196
823
7,9
7,3
191
801
7,6
6,9
314
1317
7,4
6,5
129
544
6,7
6,4
173
726
7,0
6,9
378
1589
5,9
5,0
176
740
6,7
6,9Kalkoen, gemiddeldKalkoen, gemiddeld
206
868
6,3
5,4
127
533
7,3
6,9

Wat moet ik doen om (125 gram) varkensvlees, spier, algemeen te verbranden? *

Zitten, tv kijken101
Fietsen (15 km/uur)20
Wandelen (5 km/uur)25
Hardlopen (11 km / uur)10
Paardrijden28
Voetbal15
Stofzuigen44
Strijken48
Wassen56
* Tijden zijn berekend met een gewicht van 75,0 kilogram.
 © Voedingswaardetabel.nl