Adukibonen, gekookt

Portie:
75 gram
Latijnse naam:
Phaseolus angularis
Adukibonen, gekookt Adukibonen, gekookt

Voedingswaarde adukibonen, gekookt

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van adukibonen, gekookt. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor adukibonen, gekookt worden in 100 gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. Dit kan je doen door de schuifbalk te bewegen. Een portie adukibonen, gekookt komt overeen met 75 gram.

Voedingsmiddel
Weergave per 100 gram
-1 g.
+1 g.

Algemeen

Gevoelswaarde:
5,0
Gezondheidswaarde:
-

 

Energie

Energie (kcal)
131 kcal
Energie (kJoule)
548 kJoule

 

Voedingswaarde

Water
65,9 g
Eiwit
7,2 g
Vet
0,1 g
   Verzadigd vet
0,0 g
   Enkelvoudig onv. vet
0,0 g
   Meervoudig onv. vet
0,0 g
   Transvet
- g
Cholesterol
0,0 mg
Koolhydraten
24,8 g
   Waarvan suikers
- g
   Polysachariden
- g
Voedingsvezels
- g

 

Je bent niet aangemeld. Om gebruik te kunnen maken van alle informatie die de site Voedingswaardetabel.nl biedt, moet je een account hebben. Meld je aan voor een account.

Aanmelden | Registreren | Waarom blur

Vitamines

Vitamine A (Retinol)
0,01 mg
Vitamine B1 (Thiamine)
0,03 mg
Vitamine B2 (Riboflavine)
0,03 mg
Vitamine B3 (Niacine)
- mg
Vitamine B6 (Pyridoxine)
- mg
Vitamine B11 (Foliumzuur)
- µg
Vitamine B12 (Cobalamine)
- µg
Vitamine C (Ascorbinezuur)
- mg
Vitamine D (Calcifine)
- µg
Vitamine E (Tocoferol)
- mg
Vitamine K (Fylochinon)
- µg

 

Mineralen

Natrium (Na)
8 mg
Kalium (K)
410 mg
Calcium (Ca)
30,0 mg
Fosfor (P)
- mg
IJzer (Fe)
1,8 mg
Magnesium (Mg)
50,00 mg
Koper (Cu)
- mg
Zink (Zn)
0,80 mg
Seleen (Se)
- µg
Jodium (I)
- µg
Mangaan (Mn)
- mg

ADH en PRAL-waarde

Bekijk hoeveel suiker en vet in adukibonen, gekookt zit per 100 gram ten opzichte van de ADH van een volwassen persoon.

Suiker

Vet (0% van de ADH)

PRAL-waarde

---

Wat moet ik doen om (75 gram) adukibonen, gekookt te verbranden? *

Zitten, tv kijken71
Fietsen (15 km/uur)14
Wandelen (5 km/uur)17
Hardlopen (11 km / uur)7
Paardrijden20
Voetbal10
Stofzuigen31
Strijken34
Wassen39
* Tijden zijn berekend met een gewicht van 75,0 kilogram.

Meest bekeken voedingsmiddelen uit de productgroep groente en peulvruchten

energie
energie
water
eiwit
koolhydraten
suikers
vet
verzadigd vet
enkelvoudig onverzadigd vet
meervoudig onverzadigd vet
cholesterol
voedingsvezels
gevoelswaarde
gezondheidswaarde
Eenheid per 100 g
kcal
kJ
g
g
g
g
g
g
g
g
mg
g
19
81
93,9
1,0
2,9
2,9
0,2
0,0
0,0
0,0
0,0
1,0
8,3
8,7Tomaat, rauwTomaat, rauw
188
790
70,4
2,6
1,5
1,4
18,1
3,8
11,3
2,0
0,0
6,4
6,5
8,2
14
62
95,1
0,6
2,2
1,8
0,2
0,0
0,0
0,0
0,0
0,9
8,0
8,4
26
109
91,5
1,0
4,5
3,5
0,0
0,0
0,0
0,0
0,0
2,0
7,8
8,7
29
125
90,0
3,3
2,0
1,5
0,2
0,0
0,0
0,0
0,0
3,5
33
140
89,2
1,0
5,2
4,9
0,2
0,0
0,0
0,0
0,0
3,4
7,7
8,6
15
63
93,6
2,5
0,6
0,4
0,3
0,0
0,0
0,0
0,0
2,0
16
71
93,5
2,7
0,3
0,2
0,0
0,0
0,0
0,0
0,0
2,5
7,4
7,6Champignons, versChampignons, vers
27
115
91,6
1,8
4,5
4,5
0,0
0,0
0,0
0,0
0,0
1,1
6,0
8,4
36
151
89,0
1,2
6,1
6,1
0,2
0,1
0,0
0,1
0,0
2,5
6,8
7,2
 © Voedingswaardetabel.nl