Varkenslever, bereid

Varkenslever, bereid

Portie:
125 gram
Latijnse naam:
-

 

Weergave per 100 gram

Algemeen

Gevoelswaarde:
3,8
Gezondheidswaarde:
4,3
Productgroep:

 

Energie

Energie (kcal)
198 kcal
Energie (kJoule)
830 kJoule

 

Voedingswaarde

Water
59,0 g
Eiwit
28,5 g
Vet
7,5 g
   Waarvan verzadigd vet
2,8 g
   Waarvan enkelvoudig onverzadigd vet
2,0 g
   Waarvan meervoudig onverzadigd vet
0,6 g
Cholesterol
300,0 mg
Koolhydraten
4,0 g
   Waarvan suikers
0,0 g
Voedingsvezels
0,0 g

 

Je bent niet aangemeld. Om gebruik te kunnen maken van alle informatie die de site Voedingswaardetabel.nl biedt, moet je een account hebben. Meld je aan voor een account.

Aanmelden | Registreren | Waarom blur

Vitamines

Vitamine A (Retinol)
10,00 mg
Vitamine B1 (Thiamine)
0,20 mg
Vitamine b2 (Riboflavine)
3,00 mg
Vitamine B6 (Pyridoxine)
0,60 mg
Vitamine B11 (Foliumzuur)
540 µg
Vitamine B12 (Cobalamine)
50,00 µg
Vitamine C (Ascorbinezuur)
10,0 mg
Vitamine D (Calcifine)
0,9 µg

 

Mineralen

Natrium (Na)
80 mg
Kalium (K)
240 mg
Calcium (Ca)
10,0 mg
Fosfor (P)
390,0 mg
IJzer (Fe)
15,0 mg
Magnesium (Mg)
20,00 mg
Koper (Cu)
2,50 mg
Zink (Zn)
8,00 mg

Voedingswaarde varkenslever, bereid

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van varkenslever, bereid. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor varkenslever, bereid worden in 100 gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. Dit kan je doen door onderstaande schuifbalk te bewegen. Een portie varkenslever, bereid komt overeen met 125 gram.

Bekijk hoeveel suiker en vet in varkenslever, bereid zit per 100 gram ten opzichte van de ADH van een volwassen persoon.

Suiker (0% van de ADH)

Vet (8% van de ADH)

PRAL-waarde

+22,7

Meest bekeken voedingsmiddelen uit de productgroep vlees

Kcal
Kjoule
Eenheid per 100 g
kcal
kJ
prodFeeling
prodHealty
100
420
7,9
7,5Kippenborst, kipfiletKippenborst, kipfilet
157
658
7,9
7,3
127
534
7,6
6,9
209
878
7,4
6,5
103
435
6,7
6,4
138
581
7,0
6,9
252
1059
5,9
5,0
141
592
6,7
6,9Kalkoen, gemiddeldKalkoen, gemiddeld
165
694
6,3
5,4
127
533
7,3
6,9

Wat moet ik doen om (125 gram) varkenslever, bereid te verbranden? *

Zitten, tv kijken180
Fietsen (15 km/uur)36
Wandelen (5 km/uur)44
Hardlopen (11 km / uur)17
Paardrijden50
Voetbal26
Stofzuigen79
Strijken86
Wassen99
* Tijden zijn berekend met een gewicht van 75,0 kilogram.
 © Voedingswaardetabel.nl