Wordt nu lid van Voedingswaardetabel.nl

Creëer je eigen account.

Wordt lid van Voedingswaardetabel.nl. Creëer je eigen Voedingswaardetabel Account (VWT-Account) en krijg toegang tot de vele mogelijkheden die de site nog meer te bieden heeft.

Welke mogelijkheden biedt een VWT-Account:

Krijg je met je huidige eetpatroon wel voldoende vitamines en mineralen binnen? Je hebt een te hoge bloeddruk, maar weet je wel hoeveel zout je dagelijks binnenkrijgt (een van de oorzaken van een te hoge bloeddruk)?
Met een VWT-Account heb je nu de mogelijkheid een Voedingsdagboek bij te houden die je precies vertelt welke percentages van de Aanvaardbare Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) je binnenkrijgt.
Bestaat je dieet uit teveel vet en te weinig eiwit? Het Voedingsdagboek vertelt je hoe de verhouding is tussen de eiwiten, vetten en koolhydraten van je dieet. 
Ook om een paar kilootjes af te vallen is dit samen met het beweegdagboek een geweldig instrument om je gewicht bij te houden. Met dit programma kun je dan je eigen dieetplan maken.

Creëer je eigen tabel

De site voedingswaardetabel.nl bevat gegevens over voedingsstoffen van meer dan 1200 producten. Toch kan het zijn dat jouw favoriete product van een bepaald merk er niet bijstaat. Met je eigen account kun je nu je eigen tabel samenstellen en deze producten toevoegen.

Je kunt voedingsmiddelen met elkaar vergelijken, zodat je in een oogopslag kunt zien welk product gezonder is, de meeste kcal bevat of juist veel 'gezonde vetten' (enkelvoudig- en meervoudig onverz. vetten) bevat.
Je kunt meedoen met het marktonderzoek 'Gevoels- en gezondheidswaarde van voedingsmiddelen' door zelf in een rapportcijfer je mening te geven. Je rapportcijfer wordt direct in de tabel verwerkt.

Neem een proefabonnement van 3 dagen en ontdek zelf de vele mogelijkheden

Maak nu een VWT-account aan!!

Auteur

Gepubliceerd: 03-11-2014

Meer nieuws

Reactie plaatsen

Naam:

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Log in en ben de eerste die kan reageren op dit nieuwsbericht.

 © Voedingswaardetabel.nl