Hygiëne begint bij handen wassen. Van kinds af aan worden we er door onze ouders op gewezen dat we onze handen moeten wassen: voor het eten, na t... Lees verder…
0 01-04-2009
Vroeger Vroeger was roken een conserveringsmethode die werd toegepast in combinatie met zouten en drogen. De rook in combinatie met de hete droge luc... Lees verder…
0 01-03-2009
Een van de kenmerken van het ei is het emulgerend vermogen van de eidooier. Een emulgator maakt het mogelijk van nature niet mengbare vloeistoffen toc... Lees verder…
0 01-02-2009
Voedsel bereiden in de magnetron gaat bijzonder snel, is goedkoop in energiekosten en beperkt het verlies aan voedingswaarde. Voor koolsoorten geldt z... Lees verder…
0 15-11-2005
Moeders die borstvoeding geven moeten ook zelf aangepast eten. Ze moeten niet alleen voorzien in de voedingsbehoefte van zichzelf, maar ook in dat van... Lees verder…
0 10-08-2005
Over de voeding voor zuigelingen zijn we eigenlijk snel uitgepraat. De eerste zes maanden is moedermelk het enige wat de zuigeling nodig heeft. Het is... Lees verder…
0 08-08-2005