Gezond eten: welke effecten heeft dit allemaal?
Partnerbericht

0     13-08-2019

Nog even en we kunnen weer aan de slag met de zorgvergelijker als straks de verzekeraars hun premies en voorwaarden weer bekend maken. Met de verschillende vergelijkingssites zie je snel wat de voor jou goedkoopste zorgverzekering is. Overigens hoeft...  Lees verder
De Quooker of waterkoker: welke is zuiniger?
Partnerbericht

0     18-07-2019

Wanneer je op het punt staat om een gezonde maaltijd te maken, is het wel zo fijn wanneer je snel en efficiënt kunt werken. Er zijn tegenwoordig allerlei apparaten verkrijgbaar die jouw tijd in de keuken korter maken. De Quooker is er daar een v...  Lees verder
Updates Voedingswaardetabel.nl

0     21-05-2019

De laatste weken is er hard gewerkt aan allerlei verbeteringen/veranderingen van de site. Een belangrijke verandering die direct door frequente gebruikers is opgemerkt, is het wazig maken (blurren) van de gehaltes vitamines en mineralen. Waarom blur...  Lees verder
De 5 leukste duurzame foodvloggers
Partnerbericht

0     13-05-2019

Duurzaamheid is een hot-topic. We worden steeds bewuster van de impact die we dagelijks hebben op het milieu. Ook op het gebied van voeding en eten koken kunnen we veel doen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Al eerder schreven we over duurza...  Lees verder
Zo eet je milieubewust
Partnerbericht

0     05-02-2019

Het nuttigen van een maaltijd is vaak iets waar we naar uitkijken. Hierbij wordt de heerlijke smaak in gedachte gehouden, maar over de herkomst van de gebruikte producten wordt liever niet nagedacht. Toch is het goed je voedingspatroon eens onder de ...  Lees verder
De verschillen tussen koken op inductie en koken op gas
Partnerbericht

0     30-01-2019

In veel nieuwbouwhuizen wordt al geen gasaansluiting meer geplaatst. Velen bezien de inductiekookplaat als de toekomst, terwijl anderen gehecht zijn aan hun vertrouwde fornuis. Waar zit hem nu het verschil tussen koken op gas en koken op inductie? K...  Lees verder

nieuwsoverzichtnieuwsoverzicht1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 nieuwsoverzichtnieuwsoverzicht
 © Voedingswaardetabel.nl