Ook al slaat de consument steeds vaker een dagje vlees over, dat gedrag zien we zelden terug bij een bezoekje aan de snackbar. De fricandel en de krok... Lees verder…
0 01-12-2011
Nederlanders zijn nog steeds grote vleeseters en willen, misschien niet meer dagelijks, het liefst een stukje vlees op hun bord. Er is echter steeds m... Lees verder…
0 01-10-2011
Dit zou de titel kunnen zijn van een spannende misdaadserie op TV. Het betreft hier echter het duel tussen het familiebedrijf De Vries Snacks en Becke... Lees verder…
0 01-04-2011
In de media wordt al een aantal jaren ruimschoots aandacht besteed aan vergeten groenten. Ze zijn daardoor in populariteit gestegen al zal men groente... Lees verder…
0 01-02-2011
Dat thuis op oudejaarsavond de lekkerste oliebol wordt gebakken is een fabeltje. De zelfbakkers zullen het ongetwijfeld niet met mij eens zijn, maar d... Lees verder…
0 01-12-2010
Na fastfood, slowfood, gentechfood is er nu ook nanofood. Bij de bereiding of verpakking van dit voedsel is gebruik gemaakt van nanotechnologie. Het v... Lees verder…
0 01-09-2010